Перейти до контенту

100 і 5 років Великої Війни проти України…

100 і 5 років Великої Війни проти України…

 
Лютий місяць 2019 року вмістив у собі цілу низку 5-х роковин, що знаменують початок нинішньої війни терористичного квазідержавного утворення "РФ(россія-фашистская)" проти України.
Перегортаючи календар, варто озирнутись і на хронологію початку нинішньої війни, і згадати, що ця війна є черговим ланцюжком Великої Війни, котру вже понад 100 років ведуть москвини проти України і Цивілізованого Світу…


 
Офіційною датою початку війни терористичного квазідержавного утворення "РФ(россія-фашистская)" проти України вважається 20.ІІ.2014, коли в Києві розстрілювали Героїв Небесної Сотні, а в Криму висаджувався окупаційний десант військ РФ без розпізнавальних знаків.
Але саме старт цій війні було дано в ніч на 30 листопада 2013 року.
Жорстоким і кривавим побиттям студентів ЄвроМайдану в ніч на 30.XI.2013 Кремль стартував війну РФ проти України.
В ніч з 29 на 30 листопада 2013 року о 04:15 силовиками, за наказом диктатора януковича, який вже цілком залежав від наказів з Кремля, було жорстоко і по-звірячому побито близько 300 студентів та молоді ЄвроМайдану.
Саме цей акт аґресії і був стартом війни РФ проти України…

…Кремль готувався до цієї війни проти України безпосередньо та Світу в цілому останні декілька років, ще з часів першого Майдану-2004, та навіть з часів краху квазідержавного утворення "СССР"…
Адже, фактично, Кремль прагнув реваншу з 1991 року…

Вихід Українців на Майдан 21 листопада 2013 року лише прискорив дії Кремля.
І Кремль, у особі диктатора-чєкіста путіна, одразу почав діяти.
30 листопада 2013 року побиття студентів ЄвроМайдану і стало тим початком активної фази війни квазідержавного утворення "РФ(россія-фашистская)" проти України.
1 грудня 2013 — сутички в Урядовому Кварталі на Банковій — організовані більше для телекартинки пропаґандистів Кремля, але тоді вперше суттєво постраждало багато людей…
Найтрагічнішим же був розстріл Небесної Сотні…
18—20 лютого 2014 року сотні Українців пішли в Небо…
„Небо падає!“ — кричав Устим…

У ці лютневі і люті дні Україна боролась за свою Свободу на Майдані, Українці плакали за Героями Небесної Сотні, а Герої не вмирали, а просто йшли у Небо, а Небо падало і забирало нових Героїв…

День Героїв Небесної Сотні в Україні відзначається 20 лютого з 2015 року…




В ці лютневі дні 2014-го кривавий вбивця та злодій януковіч ще знаходився у Києві, спішно збираючи свої скарби у Межигір’ї; після Ночі Апокаліпсису снайпери ҐРУ РФ та "Беркут" зранку розстрілювали Українців на Інститутській, а на берег Криму, на Графську пристань Севастополя вже почали висаджуватись россійсько-фашистські оккупанти…

Отже…
30.XI.2013 — фактичний старт війни квазідержавного утворення "РФ(россія-фашистская)" проти України…
18—20.ІІ.2014 — фактичний початок війни квазідержавного утворення "РФ(россія-фашистская)" проти України…

 

Анексія Кримського півострова армією квазідержавного утворення "РФ(россія-фашистская)" розпочалася 20.ІІ.2014. В цей час на посаді Президента України перебував донбасський криміналітет віктор янукович. Даний факт спростовує заяви Кремля, згідно з якими процес "возвращєнія Крыма Россіі начался 23 фєвраля 2014" та був спричинений "фактічєскім смєщєнієм лєґітімноґо прєзідєнта януковіча".
Підтвердженням цьому є також медаль "За возвращение Крыма", на якій датою початку анексії Кримського півострова вказано саме 20 лютого 2014.
Керівництво Анексією українського півострова Крим керували безпосередньо "міністр обороны РФ" серґєй шойґу і помічник путіна владіслав сурков.

20.ІІ.2014 — висадка першого окупаційного десанту військ РФ в Севастополі на "Ґрафской прістані" — початок россіянсько-фашистської окупації українського півострова Кирим…
23.ІІ.2014 — наче б то "стихіний народний мітинг" в Севастополі на площі Нахімова біля Графської пристані і міськради Севастополя, на якому зібралось близько 20 тисяч осіб і було "прінято рєшеніє нє пєрєчіслять в Кієв налоґі", а так званим "ґлавой Сєвастопольской думы" проголошено громадянина РФ Чалого.
26.ІІ.2014 — сепаратисти та озброєні окупанти армії РФ без розпізнавальних знаків ("зєлёныє чєловєчкі") оточили Верховну Раду Кримської Автономної Республіки України в Сімферополі.
27.ІІ.2014 — парламент та уряд Криму захопили озброєні бойовики без розпізнавальних знаків і вивісили над ними "флаґ трікалор" — прапор квазідержавного утворення "РФ(россія-фашистская)". Однак, не завадило зібратися депутатам Верховної Ради Криму і "ухвалити рішення" про призначення "референдуму щодо статусу Криму". Того ж дня було захоплено аеропорт «Бельбек» у Севастополі, зупинено поромну переправу в Керчі. Майже одночасно (28.ІІ — 2.ІІІ.2014) розпочалося блокування россійсько-фашистськими військовими без розпізнавальних знаків (так звані "зєлёныє чєловєчкі", або "вєжлівыє люді") українських військових частин і об'єктів на півострові; було захоплено Сімферопольський аеропорт. Деякі з військових містечок були захоплені штурмом. Українські військові збройного опору не чинили, в багатьох випадках завдяки позиції своїх командирів, які, як виявилося пізніше, були заздалегідь завербовані спецслужбами РФ і невдовзі були прийняті на службу в окупаційну армію на керівні посади. (Слід зазначити, що на службу до російських окупантів перейшли майже всі державні службовці України: співробітники СБУ, міліції, МНС, судді, прокурори та ін.).


1.ІІІ.2014 — так званий "Совєт Фєдєрації Россійской Фєдєрациі" прийняв "закон" про введення військ РФ в Україну.
16.ІІІ.2014 — в окупованому українському Криму під дулами автоматів відбувся фальшивий "РФ-рендум". Наступного вже дня так званий "нєзавісімый Крым" урочисто та помпезно "прінялі" до складу квазідержавного утворення "РФ(россія-фашистская)" в якості так званого "Крымскоґо Фєдєральноґо Окруґа", котрий, втім, проіснував всього до 2016 року, по тому окупований український півострів став складовою частиною "Южноґо Фєдєральноґо Окруґа" з адмінцентром в Ростовє-на-Дону.

Януковіч, тікаючи з Донечька в бік Криму, був підібраний россійським вертольотом поблизу Бердянська і доправлений в Єйськ, звідти в Ростов-на-Дону. Існує версія, що вже з Ростова через Новороссійск його з екс-дружиною Людмилою доправляли підводним човном до Балаклави, щоб лишити там екс-дружину і зробити вигляд, ніби янукович в Севастополі. Проте, скоріш за все, януковича навряд чи доставляли в Балаклаву, скоріш за все утікач перебував в Ростовє до відомої прес-конференції і після виступу "Астанавітісь!" з картинним ламанням олівця, співучасника кремлівських злочинів було доправлено у Подмосковьє.

З початку квітня 2014 року розпочались активні оккупаційні дії россіянсько-фашистських сил на сході України — на Донецькій Україні — Донецька і Луганська області, або так званий “Донбасс”.
Захоплення міст, криваві вбивства, перестрілки стрімко переросли у справжню війну…
20.VI.2014, рівно через 4 місяці після висадки перших оккупантів у Криму, РФ вже відкрито порушила кордони України і розпочала відкрите, неприховане вторгнення танками та тяжкою військовою технікою, заперечуючи при цьому участь своїх військ.
2.VIІ.2014 — відбувся авіаційний наліт та бомбардування містечка Станиця Луганська, в якому РФ тут же звинуватила Україну!
17.VIІ.2014 — россіянсько-фашистські окупанти збили авіалайнер МН-17 "Малазійських Авіаліній", що йшов курсом Амстердам — Куала-Лумпур, в наслідок чого загинуло 298 невинних людей з багатьох країн світу, включно з 80 дітками
Але й до сьогодні "РФ(россія-фашистская)" заперечує свою причетність і до збиття цивільного авіалайнера, і до війни та окупації, тримаючи весь Світ у дурнях і зухвало брешучи навіть на засіданнях Ради Безпеки у ООН…



Війну проти України Кремль почав підло, не визнаючи участі військ РФ, перетворивши таким чином свій підступний напад в проксі-війну (прихована війна під виглядом "мєстных ополченцев, шахтёров, тракторістов" — подібну тактику проксі-війн Совєти використовували після ІІ Світової під час локальних війн в Кореї, В'єтнамі, країнах Азії, Африки та Латинської Америки, у війнах проти Ізраїлю.
Так само, як усі попередні війни РФ проти Грузії, Молдови, Азербайджану та інших країн називались якимись вигаданими у Кремлі безглуздими назвами: "ґражданская вайна", "вєлікая атєчіствєнная вайна", "канфлікт в Пріднєстровьє", "канфлікт в Наґорном Карабахє", "канфлікт в Абхазіі", "канфлікт в Южнай-Ассєтіі", "канфлікт на Юґа-Вастокє Украіны"

…Чекістська політична Система…
За останні 100 років ця політична система знищила близько ста мільйонів людей, розв'язала десятки війн, в тому числі Другу Світову…
І ніколи, НІКОЛИ Кремль не був покараний…
 

Ця Велика Війна почалась 100 років тому…

 
Нині увесь Світ бачить агонію квазідержавного утворення кривавої імперії чєкістів, котрі заради свого нікчемного паразитуючого виживання фактично вже розпочали Ⅲ Світову Війну!

Втім, ця кривава імперія почала Велику Війну ще у 1914 році — саме з остраху втратити Україну!
Події 100-річної давнини є тим ключем, який відкриває тривалу історію 100-річної Великої Війни і дає відповіді на всі питання нинішніх проблем.

У 1910-х роках, після ганебної поразки у війні проти Японії та революції 1905 року, коли царський трон захитався, Ніколай Второй шукав приводу для нової війни, якою можна було закріпити свій імперський режим. І привід було знайдено.

Австрійський Ерцгерцоґ Франц Фердинанд проголосив про реформу Австро-Угорської Імперії, якою передбачалось утворення під реґентством австрійської корони Європейської Унії з незалежних національних держав і королівств, що входили до складу Австро-Угорщини. Ця реформа передбачала перетворення коронних країн Буковини, Галіції і Лодомерії в Королівство Україна, Королем якого мав стати Ерцгерцоґ Вільгельм фон Габсбурґ (Василь Вишиваний). Українці Галичини звісно ж мріяли про об’єднання України, а це передбачало зріст національно-визвольних настроїв у Наддніпрянській Україні, які й без того вже були значними з початку ХХ століття.
Ерцгерцоґ Франц Фердинанд розробив концепцію Європейської Унії — прообраз сучасної Європейської Унії, куди крокує сучасна Україна! І напередодні 1914-го, і напередодні 2014-го саме через прагнення Українців повернутися до Європи, саме через прагнення Волі й звільнення від московського ярма, кривава кацапська імперія йшла на все, аби втримати в своїх хижих пазурах Україну.
"Дєло прінципа!" — наголошував Ніколай-Ⅱ.
Франц Фердинанд ще не знав, що на багнищах в Пєтєрбурґє йому вже винесли смертний вирок…

Зростання національної свідомості Українців по обидва боки імперських кордонів, якими було розділено українські терени, вельми занепокоїло россійсько-імперський режим — втрата України-"малороссіі", "ґлавноґо столпа імпєріі" була смертельною для Россійской Імперіі! Цього "вєлікоросси" дозволити не могли! Самостійність України є кісткою в горлянках кацапів!
"Дєло прінципа!" — постійно торочив Ніколай-Ⅱ.
Відтак, Ніколай-ІІ методично й планомірно, методами, відомими нині як гібридні, почав сварити поміж собою європейських монархів, з якими був у родинних стосунках, і зрештою, коли всі поміж собою пересварились і було створено необхідний ґрунт для початку Великої війни та проведено "тренувальні" війни на Балканах, Ніколай-Ⅱ робить головний хід: найманий россіянами сербський терорист-"братушка" Ґавріла Прінцип вбиває в Сараєво Ерцгерцоґа Франца Фердинанда і його дружину Софію… "Дєло прінципа!"

Формально, сараєвське вбивство стає початком Великої війни (так називалась Ⅰ Світова до початку Ⅱ Світової війни).
Офіційно Велика (Ⅰ Світова) війна завершилась 11.ХІ.1918, але спалахнула зі ще більшою силою вже на теренах України…
З самого початку цієї 100-річної Великої Війни Україна знаходиться в її епіцентрі…

…Після невеличкої перерви ця Велика Війна перетворилась на Другу Світову війну, яку спільно роздмухали СССР і Третій Райх.
До речі, 30.XI.1939 СССР напало на Фінляндію!
День у день, рівно через 74 роки РФ (Россія Фашистська) стартує війну проти України…
За напад на Фінляндію СССР були викинуті з Ліги Націй — і Кремль помститься за це: Європа була втоплена в крові і окупована Совєтами на півстоліття після 1945…
Одразу ж по завершенню Другої Світової війни, з початком будівництва Берлінської Стіни, розпочалась Холодна війна. Але Холодна війна не завершилась падінням Берлінського Муру.
Тому що не впала сама Система.

Політична Система, що народилась у вирі роздмуханої Россійською Імперією Великої Війни більше 100 років тому з ідей марксизму; ідеологія, з коріння якої вийшли ідеї коммунізму, большевістського соціялізму та націонал-соціялізму.
Але, якщо нацизм був засуджений, то коммунізм — ні!

Один з найстрашніших злочинів Кремля — Великий Голодомор — геноцид проти Українців — не покараний…
Коли Україна помирала з голоду й волала до всього Світу про допомогу — Європа мовчала і Світ мовчав…
Злочини большевистської, сталінської, чекістської, коммуністичної, совєтської, а сьогодні вже російсько-фашистської політичної Системи не покарані!
Більш того, ця політична Система ніби губка всотала в себе націонал-соціялізм. І цей монстр-мутант зараз загрожує Світові ядерною війною…

Про що казати, коли Світ у ХХІ столітті все ще керується фактично сталінською ООН!
Щойно створили ООН замість Ліги Націй, саме Совєтський Союз в 1948 році вніс першу правку до Конвенції з Прав Людини, щоб Голодомор не можна було визнати геноцидом… Саме РФ, як правонаступниця СССР, має в ООН ексклюзивне право вето, котрим активно користується і зараз, роздмухавши нову війну…

Третій Райх у порівнянні з квазідержавним утворенням "РФ(россія-фашистская)" — дитсадок! Адже на відміну від Гітлера, плюгаве Хуйло має у розпорядженні більше 7000 ядерних боєголовок! І під час тепер вже фактично Третьої Світової, активно шантажує та лякає країни Європи, США, Канаду і Японію ядерними бомбардувальниками, які зухвало порушують повітряні простори цих країн в супроводі винищувачів.
Квазідержавне утворення "РФ(россія-фашистская)" після розпалювання війни проти України, ще більше роздмухало війну в Сирії, де захищає режим кривавого вбивці Асада — там винищувачі РФ не ховаючись вбивають мирне населення і дітей касетними бомбами та труять хімічними атаками…
Світ закляк і перелякано мовчить…
Терористичне чєкістське квазідержавне утворення "РФ(россія-фашистская)" тероризує Європу й Світ постійними терористичними актами, не особливо приховуючи зв'язки найманців-терористів з РФ…

В переддень 5 роковин початку війни проти України, РФ здійснює перший відкритий збройний напад на кораблі МВФ ЗС України у нейтральних водах поблизу узбережжя окупованого Криму. Вперше за 5 років цієї війни РФ напала неприховано, відтак, проксі-війна перестає бути прихованою і виходить вже на рівень відкритої.
Кремль дедалі зухваліше показує Світові і Європі, що вони готові на все, навіть на глобальне знищення Світу!…

Світ ще, здається, все ще не усвідомив, з ЧИМ довелось зіткнутись…
Адже проблема не лише у схибленому диктаторі з ядерним арсеналом — проблема ще й у тому, що 88% 140-мільйонного населення РФ активно підтримують аґрессію та бажають війни!
Ціла схиблена імперія фашистів!

І на першій лінії фронту — Україна…

Велика Війна, яку роздмухала Россійская Імпєрія ще у 1914-му, все ще триває, і з тих пір Москва постійно підкидує багаття у полум'я цієї війни, роздмухуючи, включно з ІІ Світовою та Холодною, постійні війни в усьому Світі.
Велика Війна триває…
Але розвиток людської цивілізації не залишив місця для будь-яких імперій. Імперії мають відійти у минуле.
Россійсько-Фашистська імперія буде знищена!
І саме Україна стоїть на сторожі безпеки Європи і Світу!

П'ять років вже триває війна квазідержавного утворення "РФ(россія-фашистская)" проти України…
Тисячі наших Захисників проливають кров за нашу Україну…
Тисячі Героїв забрало Небо…
«Небо падає!…»

Кажуть, найтемніша ніч перед світанком…
《Світає… Край неба палає…》
Це новий день для України вже настає. Але буря ще не минула, цей день буде тяжким, попереду бій — останній, смертельний бій!… Край неба палає вогнем — вогнем боротьби за Свободу, вогнем Сонця Майбутнього…
Бо ж, пам’ятаєте — «Небо падає!»
Але Небо падає задля того, щоби ми втримали це небо.
І ми з гідністю його до цих пір втримували!
《Світає… Край неба палає…》
Так писав Кобзар… Він закликав нас боротися!
《Борітеся, і поборете!》

Ми переможемо!
Тому що ми вже перемогли!
І Небо для Українців тримають Герої Небесної Сотні і Небесна Гвардія!
Герої не вмирають!

Слава Україні! Героям слава!
Слава Україні! Смерть ворогам!
Україна переможе!

В публікації опубліковані постери з арт-серії «УКРАЇНА — Ціна Незалежності 1917 — 2017»
Укладач матеріялу ℗ Dem'än Dzüba
© «Порохівниця» — «Porohivnyçä»
2019.ІІ.28

19 коментарів до “100 і 5 років Великої Війни проти України…

  1. Сповіщення: Український дипльоматичний равт у Чехо-Словаччині 13.VI.1919 – ПОРОХІВНИЦЯ

  2. Сповіщення: Страсбурзька змова — ганьба ПАРЄ! Європа вкотре віддала Україну на поталу ворогові… – ПОРОХІВНИЦЯ

  3. Сповіщення: „Тимчасом серед Українців не було єдности…“ – ПОРОХІВНИЦЯ

  4. Сповіщення: Велика Війна: мапи-стереотипи Європи – ПОРОХІВНИЦЯ

  5. Сповіщення: 105-і роковини початку Ⅰ Світової війни – ПОРОХІВНИЦЯ

  6. Сповіщення: Україна у вирі Ⅰ Світової війни… – ПОРОХІВНИЦЯ

  7. Сповіщення: ❄ Різдво під час війни… – ПОРОХІВНИЦЯ

  8. Сповіщення: ❄ Різдвяне Перемир’я 1914 – ПОРОХІВНИЦЯ

  9. Сповіщення: „19-й рік минув… 19-й рік відбувся…“ – ПОРОХІВНИЦЯ

  10. Сповіщення: День Пам‘яті… і примирення? Пам‘ятати – так! “Прімірєніє” – ні! – ПОРОХІВНИЦЯ

  11. Сповіщення: ✠ 100-річчя завершення Першого Зимового Походу – ПОРОХІВНИЦЯ

  12. Сповіщення: ✠ Орден Лицарів Залізного Хреста Армії УНР – ПОРОХІВНИЦЯ

  13. Сповіщення: Не проґавте Державність і Незалежність України!… – ПОРОХІВНИЦЯ

  14. Сповіщення: ✠ Олександр Загродський – ПОРОХІВНИЦЯ

  15. Сповіщення: UEFA проти України! UEFA забороняє гасло „Слава Україні! Героям слава!“ – ПОРОХІВНИЦЯ

  16. Сповіщення: ✠ Фільм «Der König der Ukraine» /«Король України» – ПОРОХІВНИЦЯ

  17. Сповіщення: Берестейський Мир — перший мир Великої Війни і французький revanche – ПОРОХІВНИЦЯ

  18. Сповіщення: „¡Venceremos! — Україна переможе!“ – «ПОРОХІВНИЦЯ»

  19. Сповіщення: Урок миру під час війни… – «ПОРОХІВНИЦЯ»

Коментарі закриті.