Перейти до контенту

Токмак в рф-окупації: однорукий ґауляйтер алєксєй аліпов

Токмак в рф-окупації:
однорукий ґауляйтер алєксєй аліпов

 
У тимчасово окупованому місті Токмак на Запорожжі влітку 2022 року рф-окупанти призначили ґауляйтером однорукого хабарника аліпова.

 
• ДОСЬЄ на колаборанта з ресурсу “Evocation”

• Повне ім’я: аліпов олексій єгорович \ аліпов алєксєй єґоровіч
• Дата народження: 17.03.1986
• Адреса:
Україна, Запорізька область, м. Токмак, вул. Куйбишева, буд. 42А, кв. 44;
• ДРФО: 3148704713
• Рід діяльності:
— співробітник Державної виконавчої служби України;
— т.зв. “ґлава воєнно-ґражданской адміністрациі” окупованого Молочанська;
— т.зв. “ґлава воєнно-ґражданской адміністрациі” окупованого Токмака;
— колаборант, посібник рашистсько-фашистських окупантів

Колаборант аліпов алєксєй народився 17.3.1986 у місті Токмак.
Середню освіту здобував у міській школі №6, яку закінчив у 2003 році.
За випуском зі школи, аліпов у 2005 році їде до Бердянська і вступає до Бердянського університету менеджменту та бізнесу. Після здобуття вищої освіти влаштовується на державну службу до Державної виконавчої служби. Там він уперше відзначився з негативного боку, бо за деяку суму сприяв деяким підприємцям у невиконанні судових рішень.

Через деякий час аліпов переходить на роботу до військового комісаріату і там також займається корупцією — тільки цього разу допомагає ухилянтам уникнути проходження термінової військової служби в лавах ЗСУ.

До повномасштабного вторгнення "рф" однорукий хабарник алєксєй аліпов працював юристом у місцевому військовому комісаріаті під керівництвом ще одного ключового колаборанта Токмака — сєпар-воєнкома вєтєра.

Шлях аліпова різко змінюється після початку вторгнення "рф" 24.Ⅱ.2022.
Після повномасштабного вторгнення "рф" і окупації міста Токмак налаштований проросійськи алєксєй аліпов без будь-якого тиску аж побіг на співпрацю з окупантами, перебуваючи у тимчасово окупованих Токмаку й Молочанську.
Коли російські окупаційні сили розпочали тимчасову окупацію міста Токмак 26.Ⅱ.2022, колаборант аліпов алєксєй одразу перейшов на службу рашистсько-фашистським окупантам. Останні в боргу не залишилися і призначили аліпова на посаду т.зв. “ґлава воєнно-ґражданской адміністрациі” і "комєндант" окупованого Молочанська. Не Токмак, звичайно, але для початку “кар’єри” теж непогано.
Після невдалої спроби "народноґо мера" Токмака вольвача втекти до Криму, того ловлять і кидають "на подвал" в Мелітополі, а натомість рф-окупанти призначають колаборанта аліпова новим “ґлавой воєнно-ґражданской адміністрациі” окупованого Токмака.
Вислужився нарешті, льоха!

• • •

 

Серед сєпарів-колаборантів Токмака "почесне" Ⅲ місце займає zалупа алєксєй аліпов"однорукій бандіт", "однодроч", "єдінорук", "рукожоп", "zалупов", "zалупа" — окупаційний "народний мер", себто, ґауляйтер, “ґлава воєнно-ґражданской адміністрациі” окупованого Токмака.
(Даруйте за оприлюднені народні прізвиська цього виродка).
Воно само на трьох ратицях прискакало "в услуженьє" оркам!
Спочатку воно було ґауляйтером Молочанська, а після втечі "народноґо мера" вольвача, рф-окупанти призначили однорукого хабарника ґауляйтером Токмака.

“Одной рукою взяткі брал,
Друґой рукі нєма — отпала!”

Невідомо, як саме у цього виродка відпала одна грабля, можливо шмаркачем воно полізло за металом у трансформатор та його йобом токнуло, хто зна... (у 1990-х це було поширене каліцтво серед тупеньких шмаркачів і металістів Молочанська й Токмака — воно лізло у трансформатор, його йобом токало й потім дохтор айболіт відпилював руці, бо голову відпилювати сенсу нема).
Але достеменно очевидно, що воно на рассєю й на хуйла "нєістово" дрочило однією рукою! Втім, облишимо інтимні подробиці цієї моральної калічі.

Цікавить інше нагальне питання:
Коли ЗСУ зайде в Токмак і відірве сраку "однорукому бандіту" — як швидко ця "zалупа" доскакає на одній культяпці до Мелітополя? 🤣
Тиґдик-тиґдик! Чи зможе? Хвилюємось... 🤣
Хто небудь, зніміть відос, як однорука "zалупа" скакає на Мелітополь абізянкою поперед орків!
Це буде хіт! 🤣

Ну, й коли б ще випала нагода побачити на "Миротворці" одноруку залупу?
Однорукий сєпар "zалупов" є на "Миротворці"

• • •

 
Наразі колаборант алєксєй аліпов призначений окупантами "ґлава вґа" — тобто воно — ґауляйтер окупованого міста Токмак.
В окупаційній "вґа" також працюють місцеві колаборанти.

1 коментар до “Токмак в рф-окупації: однорукий ґауляйтер алєксєй аліпов

  1. Сповіщення: Токмак в рф-окупації — сєпарашки-колаборашки – «ПОРОХІВНИЦЯ»

Коментарі закриті.